Friday, 24 April 2015

Zadnji teden

V ponedeljek, 20. 4., sve zopet urejale mape profesorjev v arhivu. Zatem pa sve morali vsa opravičila dijakov za mesec marec zložiti po datumu in abecedi in jih zvezati skupaj.

V torek, 21. 4., sve morali preveriti kateri profesorji niso in kateri so oddali potrdila in jih po abecedi razvrstiti v tabelo.

V sredo, 22. 4., sve na delu zopet urejale mape profesorjev in v njih vstavljale razne dokumente in potrdila. 

Zvečer pa smo se vse skupine iz projekta, ter mentorji vdeležili poslovilne zabave. Najprej je bila večerja, nato pa je sledila sama zabava, ki pa skupinam, ki niso iz Turčije ni bila po godu, saj so predvajali le turško glasbo in skrbeli le za njih. Večer pa so nama polepšali Valentina in njeni prijatelji, ki so bili zelo zabavni in sproščeni v najini družbi, ter seveda tudi zelo dobra torta.

V četrtek, 23. 4., sve na delu dokončale z urejnjem še preostalih map profesorjev. Vendar pa naju je med delom prišel iskati Mathieu in naju odpeljal do mestne hiše, kjer je imala tajnica  župana kratek govor, v katerem se je vsem skupinam zahvalila za prihod in nam kot v spomin na Barcelos podarila simbol mesta, petelina. 

Po večerji pa so mentorji in skupine iz kampusa presenetili Urško z torto za njen rojstni dan. Bila je zelo presenečena saj je imela rojstni dan v sredo.

No comments:

Post a Comment